Obres a l'avinguda Torres Vilaró. Seran com al Camí Ral?

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 08:35

Begues En Comú - En Comú Guanyem (BEC)

En primer lloc, us volem comunicar que Catalunya en Comú i Podem anirem juntes a les eleccions municipals del 28 de maig del 2023. Veiem el fruit de la feina feta per aconseguir unir les esquerres i posar al centre de la política les vides de les persones. Som municipalistes, tenim en compte la realitat que ens envolta i la pròpia de Begues. Sabem negociar i sempre tenim les portes obertes per escoltar i poder treballar per un futur millor. Per altra banda, voldríem parlar de les obres que comencen a l'avinguda Torres Vilaró. L'equip de govern va fer una reunió informativa a mitjan juliol amb el personal tècnic de la Diputació, Ajuntament i empresa constructora. Es van oblidar de convidar-nos a totes, per què? Tampoc van dir que a Begues no es van poder realitzar al·legacions a temps perquè l'Ajuntament no va posar a exposició pública l'aprovació inicial d'aquest projecte. Alguns punts importants que no tenen en compte:

-Les obligacions econòmiques dels espais no urbanitzats no queden reflectides enlloc (Ca n'Amell, Porta Llevant i Pla Parcial núm.1). S'estalviaran aquests costos els promotors o propietaris? No ens oblidem que les paguem amb diners públics.

-Revolt Cal Vidu. Es podria resoldre el problema de seguretat. Tenim prou espai públic.

-Recollida aigües pluvials. Demanem que es respectin les sortides antigues, tot i que estiguin en desús, perquè són i seran necessàries.

No tenen en compte les al·legacions. És trist, però així és aquest equip de govern. Per no acceptar els seus errors, per no escoltar expertes externes, ens porten a repetir el mateix error que al Camí Ral. JUNTS, un altre cop. Podreu llegir les al·legacions completes al nostre web. Bon inici de curs a totes!

Darrera actualització: 20.09.2022 | 12:32