Pensar en positiu

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 08:00

Marta Roig - regidora no adscrita

A la vida, hi ha dues maneres de viure: una, veient el got mig buit; l’altra, veient el got mig ple. La segona opció és a la que ens hem d’aferrar. Malgrat la COVID-19, la crisi econòmica i les dificultats socials, ens en sortirem. Tot plegat ha de girar al voltant de la salut. La salut és el pilar de la societat. Ara tots ens centrem en allò negatiu que passa, però si fem un esforç en ressorgirem més forts.

Com deia el filòsof Schopenhauer, «Poques vegades pensem en el que tenim, però sempre en allò que ens manca». La reflexió ens ha d’ajudar a veure que no sempre el que pensem és la veritat absoluta, ja que la persona que tenim al costat pot pensar «la seva veritat». Així doncs, cal trobar allò que ens permeti a tots veure el got mig ple.

Hem de gaudir de la meravella que és viure a #Begues, del gran teixit associatiu que tenim, de les escoles i dels seus mestres, de la restauració, del comerç, de la gent gran (que fantàstica i bonica és la gent gran!), dels nostres infants, del nostre CAP (un orgull, els professionals que tenim), de les muntanyes, dels marges de pedra seca, de les cabanes de pastor, de la nostra pagesia i ramaderia, de la nostra història, d’on venim i cap a on anem, dels veïns i les veïnes, de la família, de les amistats… Si fem aquesta reflexió en positiu i de forma col·lectiva ens serà més fàcil ajudar-nos els uns als altres. Tinguem cura de nosaltres, perquè així tenim cura dels altres.

Caure en el fang sols aporta coses negatives; posar pals a les rodes sols genera fluxos negatius; hem de saber veure sempre el got mig ple, i ser solidaris per ajudar-nos. Només així, en positiu, ens en sortirem. Pensem en positiu de forma col·lectiva i res ni ningú ens aturarà. Perquè tots junts ens en sortirem!

#SiEtCuidesEmCuides #PensarEnPositiu #COVID-19 #Salut #Begues

Darrera actualització: 05.03.2021 | 15:42