Posem en marxa la Nova Generalitat Republicana, un govern al costat de la gent!

Divendres, 11 de de juny de 2021 a les 08:55

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal de Begues (ERC)

Pere Aragonès és el nou president de la Generalitat de Catalunya, el 132è president del nostre país i el cinquè del nostre partit.

Per primera vegada en aquest segle, Catalunya tindrà un president independentista i d’esquerres, d’esquerres i independentista, per a fer possibles els nostres dos objectius indestriables: la justícia social i l’alliberament nacional del nostre país; un president per a construir la Nova Generalitat Republicana, un govern al costat de la gent.

Esquerra Republicana liderarà un govern que farà trontollar els marcs establerts els darrers 40 anys. Representem una nova generació, un nou lideratge, que vol transformar i servir tot el país. Construirem un govern enllaçant-lo amb els canvis socials i la revolució que van significar els governs dels anys 30 de Macià i Companys, recollint els aprenentatges de l’octubre del 2017 i treballant per portar la Generalitat al segle XXI.

Per això, capgirarem inèrcies des del minut 1 de legislatura. No venim a gestionar, sinó a transformar. La Nova Generalitat Republicana es marca com a objectiu impulsar quatre revolucions estratègiques: la social, la feminista, la verda i la democràtica.

No som davant d’una legislatura més, hem vingut a canviar les coses. Treballarem de manera incansable des de la Presidència i el Govern per impulsar els canvis que permetin posar-nos al servei de la ciutadania del nostre país, de tot el país i la seva gent. També, per fer possible l’amnistia i l’exercici del dret a l’autodeterminació i per culminar el camí cap a la llibertat col·lectiva.

És l’hora d’Esquerra Republicana. I governarem amb el mateix objectiu que fa 90 anys que defensem: culminar la independència del nostre país i fer de Catalunya una república de drets i llibertats per a tothom.

Endavant, president Aragonès!

Darrera actualització: 09.06.2021 | 12:21