¡Solidaridad de verdad! - Solidaritat de veritat!

Divendres, 17 de juliol de 2020 a les 09:00

Ciutadans Begues (C's)

Las familias que necesitan ser atendidas por Servicios Sociales van aumentando en Begues. Cáritas y la solidaridad de la sociedad civil les están suministrando recursos básicos. ¡GRACIAS!, por paliar un poco su situación tan crítica. Solicitamos al Gobierno local que priorice cubrir estas necesidades; es urgente un plan de acción integral y personalizado para evitar que su situación se cronifique.

Cs Begues critica la opacidad del nuevo gobierno local. La noticia ha sido publicada en el web y en las redes sociales: la regidora que se presentó como nº 2 por ERC pasa a formar parte del Gobierno local, pero han obviado el dato de lo que nos costará a todos los vecinos esta incorporación.

Sol·licitem a la Sra. Alcaldessa una mica de solidaritat amb les famílies de Begues. Assistim amb incredulitat a la negativa del Govern local perquè els nostres nens i adolescents puguin assistir a campus i casals al nostre poble, amb la normativa sanitària aprovada pel Procicat.

Diversos pares i mares han hagut de recórrer a la recollida de signatures a través de Change.org, sol·licitant que el Govern local reconsideri la situació (de moment, sense resposta).
No entenem com és possible l’obertura de la piscina i del gimnàs municipal i al mateix temps no autoritzar-la a les entitats esportives del nostre poble.

Municipis del nostre entorn han reforçat i incentivat aquestes activitats. No podem prohibir l’activitat esportiva i lúdica després de mesos de confinament; els nostres nens i adolescents s’ho mereixen.

Milers de famílies, trencades de dolor per la pèrdua d’un ésser estimat (les meves condolences a totes). Molts estem preocupats per un futur incert; el virus segueix entre nosaltres. L’ús de mascareta, el rentat de mans i la distància de seguretat són l’única vacuna que tenim.

Cuidaros – Cuideu-vos

Darrera actualització: 16.07.2020 | 14:23