Som el canvi que necessita Begues!

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 08:55

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal de Begues (ERC)

Som al bell mig del mandat municipal, el pas de l’equador de la legislatura. Dos anys de govern municipal amb algunes llums i moltes ombres per part de l’actual govern municipal format exclusivament pel grup de Junts per Catalunya.

Tot i les evidents dificultats del darrer any a causa de la pandèmia COVID, creiem que ha mancat entesa i participació ciutadana en els grans projectes urbanístics de la legislatura: l’absència de la tan necessària consulta popular per les línies elèctriques d’alta tensió i el consens en les inversions donades a través de la Diputació de BCN i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

També hem trobat a faltar un estil de governança basat en processos participatius de debò, no cosmètics,  que garanteixin que els grans projectes municipals siguin participats per tots els grups polítics municipals, entitats, associacions i particulars.

Així doncs, continuarem ferms, com sempre, amb la fiscalització de l’acció de govern: una tasca sempre constructiva i amb un missatge assertiu republicà: quan ha calgut hem exigit, denunciat i reclamat, i hem sigut els primers a fer-ho. I fins i tot hem proposat la congelació d’impostos municipals com l’IBI o d’algunes taxes en plena pandèmia, en contra de la proposta de l’alcaldia. I en canvi quan les propostes que es portaven a ple eren beneficioses per al poble, després d’analitzar-les i valorar-les, sempre les hem votat a favor o hem afavorit la seva aprovació amb l’abstenció constructiva.

Estenem la mà a tots aquells grups municipals que vulguin treballar en un autèntic equip sota un estil de governança basat en el bon govern, la transparència, la participació ciutadana de les grans i les petites decisions del poble. Amb visió progressista i republicana: sempre al servei i al costat de la gent!

Bona Festa Major :-)

Darrera actualització: 16.07.2021 | 17:01