#TreballemPerBegues, #ParlemDeBegues

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 08:20

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Darrerament s’ha posat de moda, sobretot entre les persones rellevants de la majoria que governa Begues, fer a l’oposició el retret que no treballem prou pel poble. Diuen que les regidores i els regidors de la majoria treballen molt (cosa que ningú nega) i molt bé (això ja és més opinable) i que la resta ens dediquem a altres coses.

Ens resulta molt curiós, perquè a Socialistes de Begues – PSC no hi ha ningú, ni dins ni fora de l’Ajuntament, que tingui cap càrrec polític o institucional fora del nostre poble, o que sigui candidat a tenir-lo. A l’Ajuntament sí que hi ha alguna persona que no treballa només per a Begues, però no som nosaltres.

Des que es va constituir l’Ajuntament, estem a l’oposició; és el lloc on ens va posar la ciutadania. Fem una oposició ferma, que no és el mateix que agressiva, i sempre responsable. En aquest any i mig hem votat a favor i hem votat en contra ―o ens hem abstingut de votar― de propostes del Govern i de tots els grups, i cada cop hem decidit el nostre vot o l’abstenció únicament en funció de com ens semblava la proposta per a Begues, sense pensar en res més.

Durant aquest temps hem presentat 13 mocions ―que també han tingut vots a favor, en contra i abstencions de tots els grups― i 15 precs, i hem fet al Govern 12 preguntes. De què parlaven aquestes mocions, precs i preguntes? Doncs de Begues; només de coses relacionades amb els vostres problemes, interessos i preocupacions. Nosaltres només #ParlemDeBegues.

Aquesta feina la fem amb una limitació: no tenim el mateix accés a l’Ajuntament ni la mateixa assistència tècnica que el Govern. Obtenir qualsevol informació esdevé sovint difícil, quan no impossible. Tota l’oposició ens hem queixat repetidament d’aquesta situació, però, a part de bones paraules, no n’hem tret cap solució. Malgrat això, hem treballat, treballem i treballarem per #UnBeguesPerATothom.

Darrera actualització: 05.03.2021 | 15:41