Junta de Govern 12/12/2022

Dimarts, 13 de desembre de 2022 a les 00:00

Ja podeu consultar l'acta de la Junta ordinària del dia 12/12/2022.

ORDRE DEL DIA

ALCALDIA

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior de data 29 de novembre de 2022.

CULTURA I PATRIMONI

  1. Convocatòria de licitació i aprovació dels plecs de clàusules per a la contractació, mitjançant procediment obert no harmonitzat, del Servei d’assistència tècnica audiovisual en actes celebrats en edificis i espais municipals, i de manteniment dels elements d’il·luminació i sonorització de propietat municipal.

JOVENTUT

  1. Aprovació del conveni per a la realització de la revetlla de Cap d’Any a les instal·lacions del Club de Begues.

RECURSOS HUMANS

  1. Aprovació conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Begues i els Ajuntaments de Gavà i Castelldefels per a desenvolupar un règim d’alternança en matèries de formació per als cossos de les policies locals.
  2. Adjudicació del contracte, mitjançant procediment obert no harmonitzat, del Servei per a la valoració i elaboració d'una relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Begues.

SERVEIS SOCIALS

  1. Aprovació conveni de col·laboració entre l’ajuntament de Begues i l’A.E. Begues - FUTSAL Begues per a la realització del casal d’estiu 2022 dins del marc del programa de finançament de serveis de cura per a nenes i nenes dels 0 als 14 anys.
  2. Aprovació conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Begues i l’entitat Juguem a Begues per a la realització d’activitats pels infants no escolaritzats l’any 2022 dins del marc del programa de finançament de serveis de cura per a nenes i nenes dels 0 als 14 anys.
  3. Aprovació conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Begues i l’entitat esportiva Club de Fútbol Begues per a la realització del casal d’estiu 2022 dins del marc del programa de finançament de serveis de cura per a nenes i nenes dels 0 als 14 anys.
  4. Aprovació conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Begues i l’Associació de Families (AFA) del CEIP Sant Cristòfor per a la realització d’activitats extraescolars l’any 2022 dins del marc del programa de finançament de serveis de cura per a nenes i nenes dels 0 als 14 anys.
  5. Aprovació de la primera addenda del conveni subscrit amb l’Àrea Metropolitana de Barcelona per garantir els serveis assistencials en l’àmbit de les emergències i les urgències socials (cuesb), anys 2023-2024.
  6. Subsanació de l’acord de “Aprovació de l’annex econòmic i de servei del conveni de cooperació entre el Consell Comarcal del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Begues en relació al transport adaptat de la comarca del Baix Llobregat. Exercici 2022”.
Darrera actualització: 11.01.2023 | 13:35