Junta de Govern 18/10/2022

Dijous, 20 d'octubre de 2022 a les 00:00

Ja podeu consultar l'acta de la Junta ordinària del dia 18/10/2022.

ORDRE DEL DIA

ALCALDIA

  1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió anterior de data 3 d’octubre de 2022.

CULTURA I PATRIMONI

  1. Incoació expedient de contractació, mitjançant procediment obert simplificat sumari, per al subministrament  d’un sistema de vídeo digital pel Teatre Goula.
  1. Incoació de l’expedient de contractació per al subministrament de fons documental per a la biblioteca la Ginesta de Begues.
  1. Incoació de l’expedient de contractació per al subministrament d’un llibre monogràfic sobre masos i masies de Begues.

EDUCACIÓ

  1. Aprovació del conveni amb el Club de Begues per a la realització del Casal d'Estiu 2022.

ESPORTS

  1. Aprovació del conveni per a la utilització dels serveis de natació escolar a la piscina municipal de Begues de l’escola Sant Cristòfor curs 2022-2023
  1. Aprovació del conveni per a la utilització dels serveis de natació a la piscina municipal de Begues de l’entitat Juguem a Begues curs 2022-2023.

NOVES TECNOLOGIES

  1. Adjudicació del contracte, mitjançant procediment negociat sense publicitat, del servei de gestió, manteniment i comunicacions del sistema de lectura de matrícules i videovigilància.

OCUPACIÓ

  1. Aprovació d’allargament de la convocatòria del programa aprop amb 2022, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, dins del programa “Xarxa de reforç de les polítiques socials” i la línia de treball “Acompanya”.
  1. Aprovació del conveni de pràctiques entre l’Acadèmia Núria, de Gavà, i l’Ajuntament de Begues, per una persona en pràctiques a la llar d’infants.

SERVEIS SOCIALS

  1. Aprovació de l’annex econòmic i de servei del conveni de cooperació entre el Consell comarcal del Baix Llobregat i l’Ajuntament de Begues en relació al transport adaptat de la comarca del Baix Llobregat. Exercici 2022.
  1.  Aprovació de l’ annex econòmic i de servei del conveni de col·laboració regulador del finançament del Servei Especialitzat d’Atenció a la Infància i a l’Adolescència (S.E.A.I.A.) del Baix Llobregat, per a l’any 2022.
  1.  Aprovacio conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Begues i l’entitat esportiva Club de Begues per a la realització del casal d’estiu 2022 dins del marc del programa de finançament de Serveis de Cura per a nens i nenes dels 0 als 14 anys.

SOLIDARITAT I COOPERACIÓ

  1. Atorgament subvenció 2022 per la Fundació Emalaikat.
Darrera actualització: 09.03.2023 | 11:12