Llar d'infants El Guinyol

La llar d’infants municipal és un centre educatiu integral per  la petita infància i les seves famílies. Creat amb la finalitat  d’oferir espais d’aprenentatge que permetin construir un projecte d’orientació educativa on infants professionals i famílies puguin créixer conjuntament en un clima de confiança i respecte.

L’objectiu és el de créixer explorant les pròpies capacitats, compartir i intercanviar experiències per aprendre els uns dels altres, per tal d’avançar, en el propi  coneixement, l’autonomia personal, la solidaritat i el respecte a un mateix i a l’altre. A més de promoure que els nens i les nenes siguin actives, capaces d’experimentar, d’expressar-se, d’estimar i de ser felices.

La seva metodologia és activa i motivadora, es basa en situacions d’aprenentatge on els infants es mouen en un context ric, generador de sensacions i relacions. Té el joc com a recurs principal per aprendre i la comunicació i el diàleg com a eina bàsica de treball.

El centre està subvencionat per el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. i rep el suport de la Diputació de Barcelona. És el primer esglaó del sistema educatiu i acull nens i nenes de fins a 3 anys i a les seves famílies en el primer cicle d’educació infantil.

Quin cost té:

L’accés a aquest servei està regulat per l’Ordenança Fiscal nº 39 taxa per la prestació del servei de llar d'infants.

Qui pot sol·licitar-ho:

Famílies amb infants de 0 a 3 anys.

Llar d'Infants El Guinyol

Carrer Anselm Clavé, 11 - 08859 Begues - Barcelona
Nom de contacte: Maite Cornago
Telèfon: 936 391 166
Adreça electrònica: elguinyol@begues.cat
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 13.09.2023 | 12:55