BeguesApp

La BeguesApp és l'aplicació per a dispositius mòbils de l'Ajuntament de Begues, disponible per a aparells amb sistema operatiu Android o iOS.  

Disposa de diferents seccions amb informació de serveis, notícies relacionades amb el municipi, l'agenda cultural i diverses funcions de comunicació amb la ciutadania.

Al dia Begues
Les principals notícies sobre Begues i els darrers butlletins municipals.

Viu Begues
L'agenda amb els actes culturals i altres esdeveniments programats al poble.

Info Begues
Directori telefònic, amb un llistat de comerços, entitats i equipaments del municipi ordenats per ordre alfabètic, tot i que també s'inclou un buscador per paraula clau.

Alcaldia Oberta
L'espai de participació directa de l'alcaldessa, Mercè Esteve, amb un formulari de contacte i l'accés als seus articles d'opinió.

Vetllem per Begues
Secció a través de la qual les persones usuàries poden enviar una foto sobre qualsevol incidència a la via pública, equipaments o serveis. La geolocalització de la imatge permet a l'Ajuntament identificar la seva ubicació i intervenir-hi de forma més ràpida.

Descobreix Begues
Amb tota la informació del patrimoni històric, cultural i natural del municipi: punts d'interès, rutes i itineraris pel poble.

Mira i sona Begues
L'espai des d'on es pot accedir al canal de vídeo de l'Ajuntament i a les galeries fotogràfiques dels principals esdeveniments que se succeeixen al municipi, i també a Ràdio Begues.

Bus Begues
Horaris de pas, trajectes i un cercador en temps real per saber quanta estona falta perquè passi el proper bus per cada parada.

L'aplicació incorpora un servei de notificacions en format de finestra emergent. En cas de produir-se fets importants que calgui notificar a la ciutadania (alertes de Protecció Civil, incidències viàries importants, comunicacions de voladures de la pedrera...) qui tingui instal·lada l'aplicació rebrà un avís on es comunicarà el fet rellevant.

Quin cost té:

Gratuït

Qui pot sol·licitar-ho:

Qualsevol persona, descarregant-la des de la Google Play (per a Android) o l'App Store (per a iOs)

Darrera actualització: 19.01.2022 | 15:23