Mirador El Mur

Situat en un entorn privilegiat, el mirador del Mur és un lloc idoni per gaudir del silenci i contemplar un paisatge totalment panoràmic del sud del Baix Llobregat. Es tracta d'un espai dedicat a la reflexió, la tranquil·litat i la meditació. Per aquest motiu s'ha batejat com a 'Espai de silenci'.

El mirador inclou un parc amb recorreguts dissenyats per estimular els sentits de la vista, l’olfacte i l’oïda, amb quatre passejos sensorials que recorren els camins del mirador. Els colors, les olors, la contemplació i la meditació són els quatre eixos que guien aquestes rutes.

Compta amb bancs públics, serveis i un magatzem de material per guardar-hi l’equipament necessari per organitzar activitats al voltant de la meditació i la contemplació.

Un dels atractius principals del mirador són els camins que desfilen just per sota de les voltes de l’entrada. Es poden recórrer els corriols fins arribar a l’anomenat mirador de la cova, des d’on es veu una panoràmica extensa del Delta del Llobregat.

CONDICIONS D'ACCÉS 

En cas d'activitació del Pla Alfa de risc d'incendi forestal en nivells 2 o 3, o amb condicions meteorològiques adverses, la instal·lació romandrà tancada com a mesura de prevenció.

Carrer El Mur, 8 - 08859 Begues - Barcelona
Horari:  
Hivern: Dissabtes, diumenges i festius de 10.00 a 17.00h
Estiu: Dissabtes, diumenges i festius de 10.00 a 21.00h.
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 18.08.2022 | 18:21