2022: un any ple de reptes i oportunitats per a Begues

Divendres, 17 de desembre de 2021 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Tot preparat per començar un any que serà clau per Begues. El 2022 que ens espera suposarà l’inici o la materialització de molts dels grans projectes del mandat, després de molts mesos dels tràmits administratius, tècnics i polítics que els grans projectes requereixen.

L’inici d’any ens portarà l’esperat augment dels autobusos de la 902 en cap de setmana. Ha estat una llarga reclamació que, finalment, donarà els seus fruits. Ara, a seguir treballant per integrar plenament la T-12 i la T-16 com a títols inclosos en la tarifa plana metropolitana, i l’estudi per a la implantació de bus nocturn.

Aquest nou any posarem en marxa també el nou Centre de Prestació de Serveis a la Gent Gran. Som a punt d’enllestir el parament interior i a l’espera que la Generalitat inscrigui l’equipament al Registre d’Entitats, Serveis i Establiments de Serveis Socials (RESES). És el pas que falta per poder obrir-lo i concretar el nombre de places públiques que la Generalitat concedirà.

També s’iniciaran les obres de transformació de l’avinguda Torres Vilaró i el projecte d’impuls al Parc Prehistòric Cova de Can Sadurní.

El nou any 2022 ens portarà molt bones notícies (n’estem convençuts) sobre al trasllat de la línia d’alta tensió fora del nucli urbà de Begues. Red Eléctrica ha de presentar en breu el seu projecte executiu i caldrà signar el conveni de col·laboració amb l’Ajuntament per definir el finançament i calendari de l’actuació. El final d’aquest llarg camí ja és ben a prop.

I passos decisius en matèria d’habitatge públic a Begues. I el projecte del futur Casal de Joves. I millores a la Zona esportiva. I el desenvolupament del compromís ‘A Begues, plàstic zero!’,...

Ens espera un any intens en el qual no deixarem de treballar ni un dia pel bé de Begues. Bon Nadal i feliç any nou!

Darrera actualització: 04.01.2022 | 10:01