A Begues, sense respecte, no es pot fer política. Pel poble, sense el poble?

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 09:00

Begues En Comú - En Comú Guanyem (BEC)

On queden la transparència i la participació?

Com és possible que es facin estudis per als joves sense consultar els joves?, i que es donin subvencions a les entitats sense comptar amb elles? Moltes entitats tenien els seus projectes preparats adaptant-se a la realitat de la pandèmia i amb algunes d’elles ni tan sols han parlat.

Els processos de participació agermanen, obren noves portes i infinites possibilitats. No ens cansarem de repetir que tenim un gran poble amb veïnes i entitats amb moltes iniciatives, coneixement i empenta! Tenim l’essència i l’estructura, només queda engegar els motors de la participació real!

Participar no és només votar cada quatre anys.

On queden el feminisme i l’estat del benestar?

Les dones som les grans oblidades en tot moment; cal acceptar i conèixer aquesta realitat per a poder-hi actuar. S’ha de treballar des de la nostra institució per a fer-ho visible, per a donar força i empoderar les nostres veïnes, els nostres pilars. Necessitem que l’Ajuntament prengui mesures envers aquesta pressió social, laboral i familiar.

Necessitem tarifacions socials a tots els serveis municipals per a lluitar contra les desigualtats en necessitats essencials. Hem de reforçar els serveis públics. I on està la defensa de l’escola pública?

Transparència, participació, feminisme, benestar social...: grans paraules emprades copiant els objectius històrics i socials d’esquerres, en les quals aquest equip de govern, d’un partit que representa la dreta catalana, no creu ni ha cregut mai.

Tant de bo els fets succeïts en el darrer ple siguin un punt d’inflexió que signifiqui un retorn al debat constructiu, educat, net i plural.

Per la nostra part, sempre ens trobareu en el diàleg, el respecte i la recerca d’acords polítics per al benefici del conjunt de la ciutadania beguetana.

Darrera actualització: 13.09.2020 | 21:32