A què ens dediquem al PSC de Begues?

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 08:50

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Al ple del setembre va haver-hi una novetat. Havent presentat des de maig del 19 una pila de mocions, relatives directament a problemes de Begues, se’ns va dir que això ja no es pot fer. Dues mocions es van reduir a precs, i quedaren per l’octubre. Les mocions es voten i, si s’aproven, s’han de complir. Els precs, però, el govern decideix si els atén o no.

Us amoïnen els estralls que solen produir a Begues les pluges i ventades de la tardor i la primavera? Proposàvem fer un pla de prevenció, amb pressupost a partir de 2022. Però no es va poder votar, només pregar.

Us amoïna la seguretat viària, sobretot allà on passa el bus? Proposàvem que el carrer Sotstinent Aguilar Cordero, a Begues Parc, sigui de sentit únic. És un carrer gens ample, amb aparcament als dos costats, per on el bus surt de Begues Parc. I té una certa perillositat que volíem corregir. Però no es va poder votar, només pregar.

Per això, a l’octubre hem presentat una moció per a què en endavant en aquest butlletí, a la informació dels plens, surtin també els precs de l’oposició. Si no podem fer propostes que es votin, almenys volem que sabeu les coses que demanem. S’ha rebutjat amb els vots de JxC i la regidora no adscrita. També vam proposar que es restauri el monument als soldats republicans enterrats al cementiri i que es creï a Begues un espai en homenatge a les víctimes de la guerra, la dictadura i el feixisme. Això, afortunadament, es va aprovar per unanimitat.

El darrer prec es referia a senyalitzar millor la prohibició d’alcohol a la zona esportiva, on sovint es fan botellons i després els infants i el jovent que hi va en troba les restes: ampolles buides, trencades, gots... Us pregunteu a què ens dediquem, el PSC? A tractar de millorar el nostre poble, només a això. Perquè nosaltres només #ParlemDeBegues.

Darrera actualització: 14.11.2021 | 22:51