Agraïment a les persones del CAP Pou Torre per la seva dedicació incondicional per Begues

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 08:00

Marta Roig - regidora no adscrita

Des de la declaració de l’Estat d’Alarma, molts han estat els sectors i les persones afectats, però cal fer un especial reconeixement a la tasca de totes les persones del CAP POU TORRE de #Begues. Tot l’àmbit sanitari ha estat i segueix sent un dels sectors que estan al peu del canó, salvant vides, i les que no s’han pogut salvar han estat acompanyades per aquest col·lectiu.

Des del CAP POU TORRE, s’està duent a terme una tasca titànica, i això inclou el personal de neteja, el d’administració, els gestors COVID-19, el personal d’infermeria, metgesses, SEM... Podem estar ben orgullosos de la seva tasca; gràcies a la seva feina, en coordinació amb la resta de personal municipal i organismes supramunicipals, les mesures del PROCICAT s’han executat amb garanties, i això és així per la feina de totes i cadascuna de les persones del CAP.

Estem en plena segona onada. No passarem de la fase 1. Farem el cribratge massiu a #Begues el dia 5/12. Si tenim afluència suficient, se’n faran més. Cal tenir present que si la PCR surt negativa no ens hem de relaxar, ja que la tercera onada de la COVID-19 s’espera de cara al gener.

Tots hem de seguir les recomanacions del PROCICAT. Els centres d’atenció primària són la primera línia de defensa de la COVID-19, i gràcies a aquests s’està evitant el col·lapse hospitalari, però cal que tots prenguem consciència de la situació i estiguem preparats per a la tercera onada.

Vull acabar amb un missatge positiu i d’esperança: ens en sortirem, però cal un últim esforç. Fa un any no ens hauríem imaginat el que ha passat, però aprenguem dels errors i fem les coses cada cop millor.

Per tot, gràcies a totes les persones i col·lectius que estan lluitant de forma incondicional, i tot el nostre reconeixement a tota la gent del CAP POU TORRE. Moltes gràcies!!!

Bon Nadal!

Darrera actualització: 05.03.2021 | 15:44