Ampliem serveis a la llar d'infants congelant les taxes per cinquè curs consecutiu

Divendres, 6 de maig de 2022 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

El govern espanyol diu que les llars d'infants no són un servei obligatori pels ajuntaments. Que no sigui obligatori no vol dir que, a Begues, no el considerem prioritari. Us imagineu el poble sense la nostra llar d'infants? Centenars de nens i nenes han passat per les seves aules, gaudint d'un servei de primer nivell, a l'alçada d'allò que Begues necessita.

El curs vinent farem un pas més i, des del govern municipal, engeguem diverses millores que contribuiran a continuar ampliant la qualitat del servei a la nostra infància.

I tot plegat sense augmentar la taxa del servei, tot i l'increment del seu cost per a l'Ajuntament i l'augment dels preus de subministraments bàsics i aliments. Per cinquè any consecutiu, congelarem les taxes de la llar com a mesura de suport a les famílies usuàries, la gran majoria de les quals joves i, per tant, amb una major necessitat de suport i cobertura social per part del seu Ajuntament.

El pròxim curs ens portarà també la gratuïtat del P2, un dels compromisos de legislatura entre els dos partits que formem el govern de coalició a la Generalitat. L'administració catalana assumirà la part del servei que pagaven les famílies i l’Ajuntament seguirà posant la seva part i més, fins a completar el cost del servei.

Junts serà sempre al costat de l'educació i les famílies. I, aquí a Begues, continuarem apostant per la nostra Llar d'Infants, abocant-hi els recursos que calguin en els moments més necessaris.

Per cert, recordeu el mantra de certs partits de l'oposició quan llancen consignes com "s'han d'abaixar impostos"? Doncs atenció a la poca coherència (per no dir altra cosa): a la votació per no apujar els preus de la llar, Ciudadanos, CUP i Comuns-Podemos han decidit no votar a favor i abstenir-se. No volem ni imaginar-nos què passaria si governessin.

Darrera actualització: 05.05.2022 | 12:01