Ara és temps de governar

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 08:55

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

No és cap secret, per a qualsevol que hagi seguit la feina de l'Ajuntament durant l'anterior mandat, quina ha estat la meva actitud en 2019-2023 com a únic regidor socialista: la de fer una tasca d'oposició rigorosa i ferma, alhora que constructiva i propositiva. És evident la importància del paper de l'oposició, tant en el vessant de control del govern com en el plantejament de propostes i alternatives. Però aquest paper sempre és limitat. I cal entendre que, de la mateixa manera que no són iguals les responsabilitats al govern i a l'oposició, tampoc no poden ser les mateixes les maneres d'actuar a un costat i a l'altre de la sala de plens.

Les eleccions municipals del maig passat van situar el PSC com a segona força política de Begues i primera força de l'esquerra, amb dos llocs al ple municipal. Després, l'assemblea de militants socialistes va decidir acceptar la proposta de Junts, com a grup majoritari a l'Ajuntament, per a integrar-nos al govern. És un acord just i raonable, equitatiu i equilibrat, que fa possible constituir un govern amb una majoria sòlida i amb un programa ambiciós per a Begues. I que ens permet a la meva companya Raquel i a mi treballar en temes que coneixem a fons i que eren importants al nostre programa electoral.

Nosaltres, la gent del PSC i les persones que ens van votar, volem un canvi per a Begues. Però el canvi que volem no el podem fer des de l'oposició: s'ha de fer amb les eines i possibilitats que facilita formar part del govern. I això és el que farem la Raquel i jo mateix. Amb lleialtat amb el govern de què formem part, però també amb el nostre partit i amb la gent que ens va votar, aportarem les nostres idees i treballarem sense descans per fer realitat el #BeguesAmbFutur a què ens vam comprometre amb la ciutadania de Begues.

 

Darrera actualització: 13.09.2023 | 14:03