Benvingut 2023: any de consolidació de projectes i d'eleccions

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

2022 ens ha dit adeu amb un últim Ple Municipal que ha suposat l'aprovació d'uns bons pressupostos per a Begues. I això ho dic amb contundència, ja que aquesta aprovació suposa posar en marxa, per fi, projectes com el desviament de les línies elèctriques, l'efectiva posada en marxa del Centre La Vinya, etc. que implica que Begues seguirà endavant, malgrat els entrebancs, ja siguin danys per tempestes, intervenció dels comptes amb un Pla Econòmic i Financer per culpa del Gobierno, la COVID-19, o una oposició que amb una clara deslleialtat a la població s'ha dedicat sistemàticament a intentar enfonsar l'actual equip de govern, en comptes de vetllar pels interessos de Begues i de la seva ciutadania.

L'últim Ple, BEC va arribar a dir que els veïns afectats per les línies elèctriques s'aguantessin perquè ja sabien que les línies passaven per allà i que abans de rebentar la muntanya, millor aixecar tot el poble, independentment de l'increment de cost que suposa l'opció de soterrament. I sí, això ho va dir amb veïns afectats per les línies elèctriques. És de vergonya aliena. Però no va ser l'únic posicionament inversemblant, ja que la CUP considerava que les línies no eren un tema de prou interès per dedicar una partida pressupostària com la que es va aprovar. I què dir d'ER, que segueixen amb el mantra de la consulta popular, quan encara no han entès que el govern municipal té per mandat democràtic executar el seu PAM.

En fi, que 2023 ve carregat de consolidació de projectes molt positius per a Begues i també mogut per les eleccions municipals.

Veurem com els que fins ara han estat criticant començaran a muntar paradetes i fer actes (que sembli que treballen). Recordeu que fins ara no se'ls ha vist, però s'acosten eleccions i, és clar, ara han de sortir al carrer.

Darrera actualització: 13.01.2023 | 12:58