Benvinguts al 2023. L'any on comença el futur

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 08:50

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Comencem 2023 amb els millors desitjos per a tothom. Aquest any, si ho voleu, començarà la transformació que cal a Begues. I l'iniciem amb dues decisions importants que va prendre el darrer ple municipal.

Es va aprovar, amb el nostre vot, el conveni per desplaçar la línia d'alta tensió. És un tema essencial i sentim satisfacció per la gent que fa tants anys que lluita per guarir aquesta ferida que travessa Begues i per la millora en el benestar general que implica. Hem estat sempre a favor de desviar la línia, i hem col·laborat amb el govern tant com ens han deixat. Tot i això, ja ho celebrarem quan s'acabi la feina, que encara en queda molta.

L'altre gran tema va ser l'aprovació inicial del pressupost municipal. El pressupost és la previsió anual d'ingressos i despeses de l'Ajuntament i reflecteix les polítiques que vol fer el govern. Vam votar en contra perquè la proposta del govern té moltes carències i dibuixa un model de poble que no volem.

Ens diuen, i hi coincidim, que la restauració i el comerç són la fortalesa de Begues. Ambdós sectors encara no s'han recuperat de la pandèmia i pateixen l'actual situació. Quants diners els destina el pressupost? 3.500 € (per comparar, la partida d'informació i comunicació en té 129.324 €). I el mateix podríem dir de la promoció de l'esport, el turisme, l'activitat econòmica o l'habitatge: un altre pressupost insípid, avorrit, sense il·lusió ni idees: en definitiva, vell abans de néixer.

Hem conegut el Begues de l'estiueig; ara som al Begues dormitori, d'on la gent marxa cada matí a treballar; i anem cap al Begues balneari, on el jovent no podrà quedar-se perquè li serà impossible viure i treballar al poble. Volem un Begues amb oportunitats de futur i aquest pressupost, aquestes polítiques, insisteixen en una direcció que no ens agrada.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 14:45