Butlletí municipal o butlletí de propaganda de Junts per Begues?

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 08:55

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal de Begues (ERC)

La política comunicativa del govern municipal s’ha convertit en un simple altaveu publicitari i propagandístic de les accions del govern i de l'alcaldia de torn, molt lluny del que seria desitjable democràticament; és a dir, donar espai, en diversos formats, per garantir la veu de tots els grups polítics municipals i així aportar els nostres matisos, propostes i l'anàlisi del dia a dia.

Perquè més enllà d’aquest modest espai d'opinió política reglamentari de la revista municipal des d’on us escric aquestes breus línies, des dels mitjans de comunicació municipals, els que haurien de ser de tots i totes les beguetanes, no s'ha fet cap entrevista als portaveus dels grups municipals durant tot el mandat amb pluralitat i profunditat.

Un bon exemple d'aquesta pluralitat i profunditat és l’Anuari Next 2023 dels municipis del Baix Llobregat on apareix el municipi de Begues. Hi trobareu una anàlisi periodística del municipi i les visions polí- tiques de l’alcaldia així com la nostra opinió com a cap de l’oposició i alcaldable per ERC a les eleccions municipals del 28 de maig de 2023.

En el següent enllaç podeu llegir l’edició digital de La Vanguardia a partir de la pàgina 114: https://tuit.cat/pmc7G

Cal destacar i agrair la tasca professional i periodística de BCN Content Factory, encarregada de l’edició i de l’entrevista que trobareu. Gràcies a ells podeu saber quina ha estat la nostra tasca de fiscalització del govern municipal de Junts durant aquests anys. Gràcies per donar espai i veu a la nostra oposició de forma crítica i constructiva!

Necessitem fer les coses diferents des de l’Ajuntament. Si el poble ens fa confiança, ens comprometem quan governem que el butlletí tingui la pluralitat tan desitjada!

Darrera actualització: 20.01.2023 | 14:44