Carta als reis

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 09:20

CUP Begues (CUP)

Les persones que formem l’assemblea de la CUP de Begues som REPUBLICANES i ens estimem més fer cagar el tió. Però, ara que ens apropem a les festes de Nadal i Reis, volem fer una petició comuna a ses majestats. Ens referim al Casal de Joves, un espai físic on el jovent del poble pugui reunir-se, fer festes, passar una estona xerrant…; en definitiva, que no hagin d’anar a un bar o estar al carrer asseguts en qualsevol racó per poder gaudir d’una estona amb els amics.

En el passat, els joves del 6tres9 van estar a l’Hostal del Bosc; avui comparteixen amb l’Esplai Uraka l’antic ambulatori, un espai insuficient. Sembla que el jovent ha estat sempre l’última de les prioritats de l’Ajuntament.

Ara, aquesta entitat juvenil compleix 20 anys i segueix sense un espai propi on poder projectar activitats com el Sopar Medieval, la Calçotada Popular, els debats dels caps de llista de les eleccions municipals, els debats sobre drets de LGTB, el Tapa Tast, concerts…

Projectes com el centre cívic o la piscina s’emporten una bona mossegada del pressupost municipal, alhora que les activitats d’associacions com el 6tres9 són menystingudes.

Des de la CUP pensem que hi ha locals com la sala annexa al camp de futbol, un edifici construït en el seu moment pels veïns de Begues, que es podria destinar a aquest ús. El Casal de Joves ha de ser molt més que una promesa electoral.

Per acabar, davant les properes festes de Nadal, volem fer una petició al veïnat de Begues: fem un consum responsable, de proximitat i sostenible en benefici del nostre país i la seva economia, comprant productes d’empreses compromeses amb el dret a decidir i la llibertat dels presos polítics, i deixem de mantenir aquelles marques que van ser actives contra el Procés.

Us desitgem bones Festes i bon any nou!!

Darrera actualització: 18.12.2019 | 13:39