Comença un nou curs a Begues En Comú Podem

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 08:45

Begues En Comú Podem (BECP)

Aquesta setmana, amb el començament d'un nou curs escolar, ens adrecem a tota la comunitat de Begues amb l'esperança i l'entusiasme que caracteritza Begues En Comú Podem. És un moment emocionant per a tots nosaltres, ja que no només marquem el començament d'una nova etapa acadèmica, sinó també el començament d'una legislatura plena d'oportunitats i reptes.

Després de les eleccions municipals de juny, Begues En Comú Podem va obtenir un mandat clar per treballar per Begues. Amb aquest mandat, com sempre, ens hem compromès a defensar els nostres valors, a treballar incansablement per millorar la qualitat de vida de totes les persones, la comunitat i el territori.

Ja hem iniciat els plens d'aquesta legislatura i hem presentat propostes i iniciatives per millorar la transparència, impulsar la participació ciutadana i preservar el nostre entorn natural.

Aquest curs escolar volem que tothom a Begues se senti part d'aquesta transformació. Volem ser una plataforma oberta i accessible per a totes les persones que vulguin contribuir amb idees i suggeriments per millorar la nostra vila. Ens comprometem a treballar per construir un Begues verd, feminista i just.

Us animem a posar-vos en contacte amb nosaltres via xarxes socials o correu electrònic i compartir les vostres preocupacions i idees, i participar activament en la vida política de la nostra vila. També podeu consultar la nostra pàgina web amb tota la informació, mocions, propostes i docu- mentació sobre temes d’interès del poble.

Farem que Begues sigui un lloc millor per a tothom.

Us desitgem un excel·lent començament de curs escolar i una legislatura plena d’oportunitats.

Darrera actualització: 13.09.2023 | 13:55