#COMENÇA UN TEMPS NOU

Divendres, 5 de març de 2021 a les 08:20

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

A les eleccions autonòmiques del 14F, la força més votada va ser la que planteja el retorn de la Catalunya oberta i moderna, la que té un lideratge polític i econòmic a Espanya i un paper destacat entre les regions europees. El PSC, amb un missatge de retrobament dels catalans i les catalanes, de posar fi a aquests anys de divisió i enfrontament, de parlar del futur i no del passat, ha guanyat les eleccions. Quan escrivim aquestes línies, en Salvador Illa es proposa formar un govern que tingui com a eixos vèncer la pandèmia, reconstruir l’economia catalana i fer-ho de manera que ningú quedi enrere.

Els Socialistes de Begues volem donar les gràcies a les beguetanes i els beguetans que, des de les eleccions del 2017, ens han ajudat a duplicar els nostres vots, que han passat del 10,7 % al 18,4 %; felicitar ERC per la seva victòria aquí, i felicitar també l’alcaldessa Mercè Esteve per la seva elecció com a diputada, però... hem de felicitar Begues?

Deia l’alcaldessa al darrer butlletí que s’obrien noves oportunitats per a Begues. Nosaltres ja vam dir fa temps que Begues li quedava petit. Ella ens recorda sovint que dedica al poble 24 hores al dia, 7 dies a la setmana. Ens preguntem: ara com s’ho farà? Una part del poble de Begues la va votar alcaldessa perquè s’hi dediqués en exclusiva, no per a fer de trampolí en la seva carrera política: portaveu a l’AMB, vicepresidenta de l’AMI, ara diputada…; dubtem del temps que podrà dedicar a Begues i de les noves oportunitats que se’ns obren com a poble.

Desitgem molta sort a l’alcaldessa en la seva nova tasca com a diputada i, si ho és a l’oposició, esperem que la tractin millor que com ella tracta l’oposició a l’Ajuntament. I, posats a desitjar, tant de bo la Mercè Esteve tingui el màxim encert a l’hora d’escollir qui l’hagi de substituir al capdavant del Govern municipal.

Darrera actualització: 05.03.2021 | 15:40