Congelació de taxes i posada en marxa del centre de prestació de serveis a la gent gran

Divendres, 14 d'octubre de 2022 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

El passat Ple de setembre va ser molt profitós per la població de Begues: aprovació tant de la congelació de les taxes per a l'exercici 2023, igual que es va fer el 2022, i aprovació de la gestió del centre de prestació de serveis a la gent gran que gestionarà SUMAR, mercantil amb capital públic.

La CUP i BEC van votar en contra de què fos SUMAR qui dugués la gestió, segons uns criteris que en l'àmbit tècnic jurídic no tenien cap fonamentació, a futuribles que tampoc tenien base, i no van entendre que SUMAR ja ha canviat els seus estatuts per garantir que tot compleixi la normativa legal. Però, mentre la resta de companys de l'oposició es va abstenir (cosa que tampoc entenc), aquesta regidora va votar a favor per un argument molt senzill: cal posar en marxa ja el centre de prestació de serveis a la gent gran. Alguns al·leguen oportunisme polític, quan la realitat ha estat que la COVID i el retard de la concessió de permisos per part de la Generalitat no han permès que es pogués fer abans.

Respecte a la congelació de taxes, aquesta regidora va votar-hi a favor, com no pot ser d'una altra manera. Si ara es poden continuar mantenint congelades, per què molesta als companys d'oposició? És que no ho entenc. És un benefici directe als ciutadans de Begues...

Per acabar: els veïns de Begues Parc em tenen al seu costat en les seves reclamacions respecte a la pedrera. L'Ajuntament ha enviat cartes de reclamació a Mines i, fins i tot, al conseller Torrent (ERC) i encara no han rebut resposta. Mentre Cemex va contestar el requeriment de la Generalitat a petició de l'Ajuntament, el 7/9/22, la Generalitat, qui té la competència en matèria de Mines (Conselleria d'ERC), encara no ha contestat els requeriments de l'Ajuntament. Per tant, endavant la lluita veïnal. Veïns de Begues Parc, no esteu sols!

Darrera actualització: 09.11.2022 | 13:40