De les pitjors experiències, les millors sensacions

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Un mes i mig després de l’inici del confinament, aquesta terrible pandèmia ens ha deixat tristos records que no podrem esborrar mai. Malgrat els esforços que estan fent els i les professionals del nostre sistema de salut, la malaltia s’ha endut arreu ja massa persones.

Al nostre poble hem perdut éssers estimats, veïnes i veïns, familiars de qui no ens hem pogut ni tan sols acomiadar. És la cara més amarga d’aquest moment que estem vivint, i que ens canviarà per sempre.

Però aquesta terrible pandèmia també està traient el millor de la nostra societat. En les darreres setmanes hem vist beguetanes cosint mascaretes sense parar, pensant en aquells que les podrien necessitar. Hem vist beguetans trucant a l’Ajuntament per oferir el seu temps per a ajudar persones grans, anar a fer la compra a malalts o recollir medicaments a la farmàcia.

Aquests dies de confinament hem vist entitats i col·lectius bolcant-se en les famílies amb menys recursos del poble, preparant lots de menjar i repartint-los. Hem vist com, a diari, empreses i institucions responien a la crida de col·laboració fent donació al nostre poble, a la seva gent, d’aliments, material de protecció, ordinadors...

Hem vist botigues i professionals de casa cedint el seu temps i els seus productes a qui ho pogués necessitar. I hem vist els i les nostres joves oferint el seu voluntariat i implicació per a allò que calgués.

Això és Begues. Aquesta és l’essència de casa nostra, la manera de ser i de fer de tots nosaltres, que compartim molt més que un espai físic on viure.

Des del nostre grup municipal, i en la nostra responsabilitat de govern, no podem fer altra cosa que agrair la col·laboració de tantes persones que aquests dies han demostrat que de les pitjors experiències sempre en surt el millor de tots nosaltres.

Gràcies, Begues!

Darrera actualització: 04.05.2020 | 09:12