Decisions incomprensibles d'alguns partits de l'oposició

Divendres, 17 de novembre de 2023 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

La manca de responsabilitat institucional, rigor tècnic i administratiu dels grups de l'oposició ERC, Comuns i CUP, i el seu desconeixement més absolut dels projectes que desenvolupa l'Ajuntament de Begues comença a ser preocupant. Ho hem vist recentment amb l'avinguda Torres Vilaró, intentant fer creure als seus seguidors que trams de l'obra que encara estan a mig construir quedarien així per sempre.

Ara ha estat el torn del projecte de desplaçament de la línia d'Alta Tensió, portant al Ple afirmacions i dades falses, si no directament inventades, sense aportar cap mena de prova.

En el Ple del 6 de novembre, sotmetíem a votació accedir a una subvenció extraordinària de l'Institut Català d'Energia (ICAEN) d'1.013.000 euros, atès el grau de maduresa del projecte de trasllat de la línia d'alta tensió de l'avinguda Mediterrània fora del nucli urbà de Begues. Doncs bé, incomprensiblement, aquests tres grups polítics (ERC, Comuns i CUP) per causes inversemblants van votar NO a rebre 1.013.000 euros de subvenció per finançar el 30% de l'obra a càrrec de la Generalitat de Catalunya.

Junts per Begues fa anys que treballem incansablement per rebre aquests diners. Desenes de reunions amb consellers i directors generals de diferents departaments i una lluita permanent per defensar l'interès del veïnat, mirant pel benefici de l'economia municipal. Però aquesta oposició ni fa ni vol deixar fer, moguts pels interessos polítics. I, mentrestant, els veïns de Begues que continuïn 30 anys més suportant els 7 km de línies d'alta tensió i les torres pel mig de Begues Parc, Can Sadurní, Santa Eulàlia, Zona Esportiva i Bon Solei.

Els agradi o no a ERC, Comuns i CUP, molt aviat la línia d'alta tensió desapareixerà del nucli urbà i direm adeu a 68 anys d'aquesta ferida que divideix Begues en dos.

Darrera actualització: 14.11.2023 | 13:03