Des del lloc on ens vau posat, treballem per vosaltres

Divendres, 4 de març de 2022 a les 08:50

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

A les eleccions de maig de 2019 el poble va decidir quina posició havia de tenir cadascú a l’Ajuntament. Va posar a unes persones en el lloc del govern i a altres en el lloc de l’oposició; i hi seguim gairebé tothom, cadascú on li toca. Des del nostre lloc hem treballat pel que creiem millor per Begues i ho continuarem fent.

Així ho vam fer al ple del gener, on vam votar en contra de l’aprovació definitiva del pressupost. És un pressupost purament de gestió, sense model de poble, amb partides que dificulten el control de l’oposició i amb dotacions insuficients, tant per la promoció de l’economia de Begues com per a les polítiques sectorials, com dona, joventut, pobresa o exclusió. Pensem que Begues mereix un pressupost amb il·lusió, amb empenta, amb ambició i amb idees per al futur.

Ens vam oposar també a un lamentable i vergonyós intent d’utilitzar políticament les víctimes dels atemptats de l’agost del 17. Les víctimes del terrorisme cal honorar-les, recordar-les i plorar-les, però mai en farem ús partidista, com pretenen fer alguns, perquè ens posaria a l’alçada del pitjor que hem vist en política.

Però, sobretot, ens vam interessar per qüestions que afecten directament la vida de la gent. Per això vam preguntar al govern per l’espai jove i el rocòdrom i per la gestió d’aquests dos equipaments, per als quals es van aprovar despeses fa deu mesos i encara no existeixen. I vam pregar que es reparin els blocs de pedra del carrer Major que són un perill, especialment per a la infància i la gent gran. També vam demanar que es prohi- beixin les estufes al carrer, causa d’escalfament global, perquè volem un planeta millor per les generacions futures.

En resum, com a oposició fem preguntes i propostes perquè, a diferència d’altres, no hem oblidat qui ens va votar i per a què ens va votar.

Darrera actualització: 02.03.2022 | 11:51