Deu breus i bones festes!

Divendres, 15 de desembre de 2023 a les 08:45

Begues En Comú Podem (BECP)

Són dies de fer balanç de l'any que acaba i fer-nos propòsits per al 2024 que comença. Us en compartim els nostres i també altres informacions breus d'actualitat:

1. Celebrem haver augmentat en vots en les passades eleccions municipals i tenir ara dos regidors, en Marc Guasch i l'Ana Ortega!

2. Hem treballat de valent els primers mesos de legislatura, fent seguiment del govern municipal i presentant propostes alternatives a tot allò que hem considerat.

3. Desitgem començar el 2024 podent trobar-nos al bar del Centre Cívic per parlar del PDUM o del sexe dels àngels!

4. Ens agradaria que la mítica i preciosa recta dels plataners que surt de la benzinera hagués tingut un disseny molt més acurat i pensat per a famílies, vianants, bicis, etc! Som a temps de donar-li una volta!

5. Hem iniciat un procés de renovació a la direcció local del nostre partit amb l'encàrrec d'arribar a molta més gent. Aquí estem per aconseguir-ho!

6. Ens veiem a la Festa Major d'Hivern i desitgem que sigui molt més càlida i popular que les anteriors edicions!

7. Tant de bo els projectes que vinguin a partir d'ara tinguin en compte el nostre ric i meravellós entorn natural! (Sí al soterrament de les línies!)

8. Que bé que tinguem un nou govern progressista a l'Estat, i que bé que Catalunya en Comú hi tingui l'Ernest Urtasun com a ministre de Cultura!

9. Per qualsevol cosa, ens trobareu sempre a les xarxes, per mail, a l'Ajuntament o als carrers. I sempre amb disposició de què us sumeu al projecte de la manera que millor considereu!

10. Desitgem que al 2024 tothom vegi millorades les seves condicions de vida i disminueixin les desigualtats i les injustícies, i ens permeti dir encara més força: bones festes i millor entrada d'any!

Darrera actualització: 13.12.2023 | 13:49