Diners del poble que tornen al poble

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 08:40

CUP Begues (CUP)

A la CUP de Begues entenem la política institucional com una eina més de transformació social i pensem que és dins de l'Ajuntament on hem de començar a canviar els aspectes que més allunyen actualment les institucions de la ciutadania. D'acord amb aquesta premissa, defensem uns principis ètics, que vam expressar en la nostra presentació com a grup municipal, un dels quals és la renúncia de les possibles regidores a les retribucions econòmiques que percebin per la seva activitat institucional.

Han passat gairebé tres anys de la nostra arribada al consistori i és un bon moment per posar en pràctica aquest principi. Ho farem desenvolupant el projecte "Diners al carrer", un projecte que pretén retornar al municipi part dels ingressos que ha percebut la nostra regidora.

Per portar a terme el projecte, que revertirà al poble 6.000 €, hem obert un procés participatiu per recollir propostes que fomentin el desenvolupament d'iniciatives de transformació social al municipi.

Les bases per participar en el projecte ja s'han començat a difondre a través de les nostres xarxes socials i a les pròximes assemblees obertes podrem compartir propostes i suggeriments per acabar de perfilar el procediment, que ha de completar-se a mitjans de juny.

Podrà participar-hi qualsevol col·lectiu sense ànim de lucre del municipi de Begues. Evidentment, hi queden exclosos els projectes que atemptin contra els drets humans i ciutadans, individuals i col·lectius, contra el medi ambient i contra els drets dels animals.

Poden beneficiar-se de l'ajut projectes amb finalitats solidàries, feministes, culturals, educatives, de suport a l'economia social, de lluita pels drets del col·lectiu LGTBIQ+, d'investigació, d'igualtat, de cohesió social i/o de defensa del territori. Comptem amb els vostres projectes!

Darrera actualització: 06.04.2022 | 13:00