El 28 de maig, Begues s'ho juga tot

Divendres, 24 de març de 2023 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Les pròximes eleccions municipals seran decisives per al futur de Begues. Gràcies a la feina que Junts ha fet aquests quatre anys, el govern municipal deixa preparats un munt de projectes i unes finances municipals totalment sanejades amb un nivell d'endeutament molt baix.

Depenent del que passi el 28 de maig, Begues es pot quedar sense el trasllat de la línia d'alta tensió o sense els 55 habitatges de protecció oficial que hem deixat projectats. La gent gran es pot quedar sense el centre d'atenció diürna a La Vinya. Les entitats esportives es poden quedar sense el projecte de nou poliesportiu o l'ampliació de vestuaris i gimnàs a la piscina. I tantes d'altres actuacions bones per Begues, pensades per a tots els beguetans i les beguetanes.

Des del minut zero d'aquesta legislatura, a Begues hi ha hagut contrapès de l'oposició, sumant totes les forces, fossin quins fossin els seus ideals: ERC+C's+CUP+PSC+BEC.

Les aliances per contradir conjuntament, per al·legar en la mateixa direcció, per inventar relats i intentar fer-los creïbles i, fins i tot, per fer actes conjunts entre ells ha estat a l'ordre del dia. Anar a la contra perquè sí, per sumar i per abatre. Sense tenir en compte les necessitats del poble ni tan sols els ideals de les persones que els van votar.

Venim de temps de pandèmies, de crisis i de totes les traves que us pugueu imaginar d'alguns o algunes, per parar màquines i col·lapsar el funcionament de l'Ajuntament. Però no ens aturaran: a JUNTS encara som fidels a les nostres conviccions i compromisos del primer dia per a perseverar fins a l'últim minut de mandat en la tasca encomanada per tots i totes vosaltres.

I amb aquesta mateixa il·lusió i energia, volem continuar treballant pel futur de Begues. Tan sols depèn de vosaltres!

Darrera actualització: 21.03.2023 | 13:52