Els comptes que Begues necessita

Dimecres, 4 de març de 2020 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Aquest mes de febrer portem a aprovació plenària el Pressupost Municipal per a l’any 2020. Després de prioritzar el tancament econòmic de l’exercici del 2019, ens hem posat mans a la feina per presentar uns comptes a l’altura de les necessitats del poble i de la seva gent, uns pressupostos que esperem poder aprovar amb el suport necessari, convençuts que reverteixen en el benefici comú, perquè mantenen els nostres compromisos amb la ciutadania, amb el territori, amb l’economia local i amb els valors socials i de benestar que caracteritzen Begues.

Es tracta d’uns comptes que combinen realisme i ambició: perquè no podem fer volar coloms i estirar més el braç que la màniga, però tampoc ens podem quedar curts a l’hora de cobrir les necessitats del dia a dia, tot projectant el futur.

Aquest pressupost ens permet seguir mantenint uns equipaments de primer ordre, tot començant a dibuixar-ne de nous. Mantindrem l’impuls a polítiques mediambientals, destinant més d’un 15 % de les inversions al foment de la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic. Projectarem millores urbanístiques, seguirem preservant el patrimoni, generant polítiques de benestar i acció social, mantenint uns serveis públics de qualitat... al cap i a la fi, la resposta a allò que vosaltres mateixos ens demaneu.

Perquè la nostra tasca és administrar els recursos disponibles de la millor manera, essent conscients que augmentar recursos per a tot només és possible augmentant la recaptació, i això a ningú agrada. Per tant, hem d’actuar amb responsabilitat, però més encara si es tracta de la gestió econòmica del nostre poble.

Quan vam arribar al Govern ens vam marcar com a prioritat sanejar els comptes i reduir l’endeutament, i avui podem dir que tenim un ajuntament sòlid i econòmicament viable; i això no és poc.

Darrera actualització: 01.04.2020 | 11:31