Els grans projectes de legislatura comencen a veure la llum

Dimarts, 20 de setembre de 2022 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

Després de la pandèmia, temporals i altres vicissituds que han convertit aquesta legislatura en la més complexa, els grans projectes per fi sembla que arrencaran... no sense haver hagut de batallar amb la lentitud del funcionament de l’administració, sobretot quan s’ha de treballar amb entitats supramunicipals, o bé amb empreses privades.

Les circumstàncies han portat a que sigui ara i no abans, que aquests grans projectes comencin a veure la llum.

El Centre de Prestacions de la Gent Gran: malgrat el entrebancs que l’Ajuntament ha trobat amb la lentitud de la tramitació de tots els permisos, etc. per fi, cap a finals d’any, podrà entrar en funcionament inicial.

Remodelació de l’avinguda Torres Vilaró: aquest projecte ja ha obtingut llum verda després d’haver donat resposta a les al·legacions presentades, i la primera quinzena de setembre comencen les obres. Aquesta millora pacificarà significativament la zona.

Desviament de les línies elèctriques: després d’haver superat tots els entrebancs, considerant personalment que és la millor opció per la població, podrà començar el seu camí administratiu. Llum verda al desviament de les línies elèctriques.

Celebro que, encara que sigui tard, aquests projectes es materialitzin.

Reflexió respecte de la proposta de la recollida porta a porta de les escombraries: la plaga dels senglars afectarà directament a la ciutadania si, finalment, s’aposta per aquesta opció, ja que suposarà que els senglars s’atansin fins a la porta dels habitatges. Cal repensar-s’ho.

Per acabar, recordar la sort que tenim que el servei de bus a Begues el presti Baixbus i no Avanza. El desastre del canvi d’empresa, afecta als usuaris en arribar a Gavà. No perdem de vista això.

Comencem el curs polític amb força i ganes!

Darrera actualització: 20.09.2022 | 12:33