Els miracles existeixen a Begues... i ens n'alegrem!

Divendres, 24 de març de 2023 a les 08:50

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

A què s'ha dedicat el PSC, i jo com a regidor, des que estem a l'Ajuntament? Si ens heu seguit aquests anys en aquest Butlletí, a les nostres xarxes socials, les nostres publicacions o la nostra presència molts diumenges al passeig, ja ho sabeu: a parlar de Begues, a presentar propostes sobre coses de la vida quotidiana de les beguetanes i els beguetans.

Per què dic això dels miracles? Us explico. Hi ha coses que hem demanat, proposat, pregat al govern de Junts i que, un cop rere l'altre, ens han dit que eren impossibles. Massa car, molt complicat, els tràmits són massa complexos, el cost no justifica la millora... Però ara, de sobte, el que era impossible o innecessari es torna factible o útil. Us poso un parell d'exemples.

En començar la legislatura vam demanar la construcció d'habitatge social de lloguer. L'habitatge a Begues és car i insuficient. El futur de l'habitatge és el lloguer, i una oferta pública suficient i de caràcter social és la manera que el mercat funcioni correctament. Però era inviable. Massa costós. Impossible trobar la manera de fer-ho. Utòpic.

Fa un parell d'anys vam demanar quelcom de més senzill: fer de sentit únic el carrer Sotstinent Aguilar Cordero, un carrer estret per on passa el bus, força perillós per les persones que van a peu o amb qualsevol mena de vehicle. Això era innecessari. No servia per a res. Era massa car per la millora que produiria.

Doncs tot just ara, a tres mesos de les eleccions, sorpresa! Es faran els habitatges de lloguer que no es podien fer, i s'ha fet la reforma de Sotstinent Aguilar Cordero que no calia fer. Si això no és un miracle... Ens alegra que les nostres propostes es facin realitat, són millores per a Begues. Tant fa qui se n'endugui el mèrit. Només ens importa que són coses bones per a Begues i amb això tenim prou.

Darrera actualització: 21.03.2023 | 13:41