Els nostres primers cent dies al govern de Begues

Dilluns, 16 d'octubre de 2023 a les 08:55

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

S'han complert fa poc els primers cent dies del nou govern de Begues. I dic nou govern perquè el govern actual no és la continuïtat de l'anterior. Primer, perquè dels set regidors de la majoria tres som persones noves, el que ha implicat traspassos de carteres, conèixer l'estat dels diversos afers, els compromisos previs i els diners disponibles, etc. I segon, perquè abans hi havia un govern monocolor de Junts, i ara tenim un govern de coalició; no un govern de dos partits, sinó un govern d'una coalició formada per dos partits.

La meva companya Raquel i jo ens hi trobem a gust. L'adaptació a les nostres responsabilitats va a bon ritme, en bona part gràcies a la col·laboració dels nostres antecessors, i més pensant que el temps real que portem és molt menys que cent dies. I l'ambient que hi ha al govern és de treball, companyonia, col·laboració i generositat per part de tothom. Les diferències de criteri, que és clar que existeixen en molts temes i apareixen de tant en tant, es parlen fins a trobar l'acord que resulta més àmpliament satisfactori.

Tenim al davant molts reptes. Hem de decidir la quantitat i la qualitat dels serveis públics que tindrem a Begues en el futur immediat. I també hem de trobar la manera de poder finançar-los amb una tributació i unes taxes més progressives i justes, i alhora garantir que ningú no quedi exclòs de gaudir-los. No serà fàcil, però hi estem posats amb tot.

Coincidim amb els nostres socis del govern en què treballarem a una, i sense cap diferència ni reserva, per trobar totes les possibilitats de fer la vida més fàcil a totes les persones que viuen a Begues, però especialment a les que ho tenen més difícil; perquè Begues sigui un poble accessible a tothom que hi vulgui viure i, sobretot, perquè ningú no hagi de marxar si no vol.

 

Darrera actualització: 16.10.2023 | 13:05