Em preocupa la seguretat de les veïnes i els veïns de Begues

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 08:50

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Al darrer ple un regidor del govern em va preguntar si tinc alguna cosa amb el veí que demana la neteja de la riera que passa davant de casa seva. Sí, govern de Junts. Tinc alguna cosa amb aquest veí i amb tota la gent de Begues que no rep d’aquest govern l’atenció que mereix. Això molesta molt a Junts.

Sé bé per què soc regidor de Begues. El meu treball al consistori, i hi porto tres anys, ha estat, és i serà vetllar pel nostre poble, pel benestar i la seguretat de la gent que hi viu. Si Junts té el cap a Madrid, Conca o Waterloo és el seu problema. El meu cap i el de tothom al PSC només està a Begues. D’aquí les meves preguntes al darrer ple. La primera, per què encara no s'ha complert la nostra moció aprovada per unanimitat fa més d'un any per millorar la seguretat dels carrils-bici. La resposta: problemes de pressupost. Com? Heu ampliat el pressupost més de 3 milions i no hi ha diners per complir un acord de fa més d'un any? Per a Junts complir els acords del ple només és prioritari si són proposta seva. Govern de Junts, executar la moció millorarà la seguretat de les beguetanes i els beguetans!

La segona pregunta era sobre la neteja de la riera de Can Figueras. El govern creu que correspon a l'Agència Catalana de l'Aigua. Aportem l’informe de la inspecció de l'ACA on diu clarament que el tram de la riera a la qual ens referim és zona urbana i, per tant, competència municipal. Resposta del regidor de Territori: el tècnic municipal diu que no, que aquestes cases no són zona urbana. Aleshores, Junts, quina solució doneu a aquest veí? De debò no us preocupa el que pugui passar a la gent que viu als habitatges afectats per la riera? Doncs a mi sí! I no pararé fins que la riera de Can Figueras no els suposi un perill. Perquè tinc el cap a Begues, no a Madrid ni a Conca ni a Waterloo...

Darrera actualització: 12.07.2022 | 14:10