Ens ocupem de Begues, ens preocupem per tu

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 08:50

Grup Municipal Socialista de Begues (PSC)

Al Ple municipal de setembre, que ha passat a principis d’octubre (quan escrivim aquestes línies encara no s’ha fet), Socialistes de Begues presentem diverses iniciatives, com hem fet més de 40 cops des que estem a l’Ajuntament. La primera és una moció per convertir el carrer Sotstinent Aguilar Cordero (Begues Park) en via de sentit únic i fer que s’hi instal·lin limitadors de velocitat. És un carrer poc ample, amb aparcament a un costat i pel qual passa l’autobús. Pretenem millorar la seguretat de qui circula amb qualsevol vehicle i de la gent que va a peu.

Proposem en segon lloc, atès que gairebé 150 persones residents a Begues han d’anar fora del poble per estudiar FP i les dificultats per trobar plaça, que s’iniciïn els tràmits per tal de tenir a Begues un centre d’FP, adaptat a les demandes de formació de la població i a les necessitats dels nostres sectors econòmics.

La tercera proposta és preparar Begues per a la tardor i la primavera. Recordem l’impacte que van tenir fenòmens meteorològics recents, que el canvi climàtic farà més freqüents. Creiem que cal ser més preventius i, per això, proposem que es faci un pla anual de prevenció i reparació que inclogui la neteja d’embornals, la revisió de talussos i murs i la vigilància d’arbres que puguin suposar un perill.

Finalment, presentem un prec perquè se senyalitzi més clarament la prohibició de consumir alcohol a la zona esportiva. No us sembla que cada cop hi ha més botellones? A nosaltres sí, i que es facin a la zona esportiva, on sovint van infants i joves, és un problema que cal afrontar i creiem que aquesta mesura pot ajudar a frenar-ho.

Aquesta ha estat i seguirà sent la nostra línia d’actuació: presentar propostes per a resoldre problemes reals de la ciutadania. Perquè nosaltres, sobretot, #ParlemDeBegues.

Darrera actualització: 08.10.2021 | 11:00