ER Begues: fes el que et dic, que jo faré el que vulgui

Divendres, 4 de març de 2022 a les 08:30

Marta Roig - regidora no adscrita

Els companys d'ER Begues sempre es queixen que no se'ls demana la seva opinió per dur a terme l'acció de govern municipal a Begues. Sovint obliden que no van guanyar les eleccions i que van aprovar a principi de legislatura un cartipàs municipal del qual ara se'n lamenten i se'n queixen.

Acostumem també a dir que les coses s'han de consensuar, i ara volen posar de moda les consultes populars, fins i tot per decidir com invertir 100 euros.

En fi, que mentre a Begues fan això, a la Generalitat, en concret al Departament d'Educació que dirigeix Esquerra, s'han petat consultar als sindicats, als professors, als pares i fins i tot a l'alumnat, i han decidit canviar el calendari escolar.

No vull obrir el debat sobre si la decisió és correcta o no (que a mi, personalment, em sembla una falta de respecte), sinó que mentre a Begues van donant lliçons de moralitat, d'ètica i de transparència, a l'hora de la veritat s'ho passen tot per l'Arc de Triomf i fan el que volen.

Hauria de quedar ben clar que, en l'àmbit municipal, jugar al desprestigi sistemàtic de l'acció de Govern, fent promeses buides i accions sense contingut no és el que s'hauria d'esperar del primer partit de l'oposició. Ni fan oposició, ni fan política... continuen fent el que volen.

Consultes populars, ROM, pressupostos participatius, el Centre Cívic. Repeteixen les queixes com un mantra, però no fan res en positiu.

Va, companys, que us queda un any de cara a les eleccions i podeu fer-ho molt millor. Us animo i encoratjo a treballar en positiu i a abandonar aquesta tendència de victimisme enquistat.

Per cert, sabeu que arran del tema del canvi de calendari escolar ja s'han convocat vagues i protestes? A altres comunitats han consensuat el calendari amb totes les parts afectades. Aquí, no. Haurien d'haver-ho consultat...

Darrera actualització: 02.03.2022 | 11:42