Escoltar per decidir

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Governar implica prendre decisions, és evident. De les més simples a les més transcendentals. I abans d'arribar a qualsevol decisió, les coses es maduren, es raonen, es consulten els tècnics, s'estudien casos de referència, es parla amb la gent, es debat... Així funciona la presa de decisions. I així funciona Junts per Begues en la seva tasca al capdavant del govern municipal.

Perquè cal escoltar. Després decidir, per descomptat. Però primer, escoltar.

Escoltar és asseure's les vegades que calgui amb famílies de Begues que aposten per una mobilitat sostenible i segura. Pares i mares que demanen que els seus fills de 14 i 15 anys puguin anar en patinet elèctric, amb totes les mesures de seguretat i amb tota la formació que calgui. I decidir és aprovar una nova ordenança de circulació que conjugui seguretat i dret a la mobilitat elèctrica.

Escoltar és estar al costat de la gent en el pitjor dels seus dies. I decidir és acompanyar-los en tot allò que estigui a les nostres mans.

Escoltar és reunir-se amb entitats que tenen un projecte interessant i requereixen finançament o col·laboració per tirar-lo endavant. I decidir és ser capaços de treballar conjuntament, entitat i Ajuntament, per fer realitat una exposició, un llibre o una activitat de carrer.

Escoltar és comptar amb sis regidors i regidores que trepitgen el poble, que fan reunions, que assisteixen a actes, que raonen i enraonen amb tothom. I decidir és empeltar la nostra acció de govern d'allò que hem copsat de la gent.

Escoltar també és sentir allò que no t'agrada escoltar, és cert. Perquè cal escoltar no només als teus. I decidir, sempre amb l'objectiu del benestar comú.

Sempre pensant en Begues i en els seus veïns i veïnes.

Darrera actualització: 09.06.2022 | 11:55