Esquerra Republicana és la clau per transformar Begues

Divendres, 24 de març de 2023 a les 08:55

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal de Begues (ERC)

A les portes de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, a ERC Begues estem preparats i preparades per fer de Begues un poble on viure de forma més viva, més justa i més participativa.

Necessitem obrir l'Ajuntament a la participació ciutadana real, construir efectivament habitatge de lloguer social, tornar a col·laborar amb les entitats beguetanes, garantir uns bons serveis públics municipals de qualitat i escoltar i treballar d'una vegada amb i per als joves.

El compromís amb la independència és indiscutible com eina per transformar la societat i millorar la vida de la ciutadania. Som independentistes des del compromís inalienable amb els valors republicans.

Ens mou la voluntat d'apropar la presa de decisions de tota la gent de Begues a l'Ajuntament defensant el municipalisme i la descentralització com a eixos centrals del bon govern i aportant un aire fresc nou que posi fi al continuisme.

Volem garantir i exercir lliurement els drets civils i polítics dels beguetans i beguetanes; el dret a la llibertat d'expressió, de representació política, de manifestació o d'organització municipal. Per això defensem una República catalana independent que garanteixi els drets fonamentals de la ciutadania, també de la beguetana.

El municipalisme republicà és la millor eina per donar resposta a les necessitats de les persones i els reptes del nostre dia a dia. Begues necessita una veritable transformació social, feminista, ecològica i democràtica impulsada des de l'Ajuntament. Cal un equip de govern que escolti al ciutadà, que treballi del primer al darrer dia, que estigui obert a propostes i amb un caire dialogant i respectuós.

El repte que tenim per aconseguir-ho és enorme, però serà possible si ens fas confiança. Comptem amb tu per fer les coses diferents! ;-)

Darrera actualització: 21.03.2023 | 13:48