Exemples de com es defensa Begues també al Parlament

Divendres, 15 de desembre de 2023 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Sempre hem dit que els interessos de Begues es defensen fent feina des dels despatxos i parlant amb la gent, trepitjant carrer. I també des de les institucions, totes. Aquesta és la feina que la nostra alcaldessa i diputada fa també des del Parlament. Trobaríem molts exemples tangibles de com la feina que fa Junts i la Mercè Esteve al Parlament té una repercussió directa en els interessos de Begues.

Primer exemple: Són moltes les gestions fetes per garantir finançament extern al projecte de retirada de l’alta tensió fora del nucli urbà. Un dels resultats obtinguts és el recent compromís de l’ICAEN per aportar 1 milió d’€ al projecte, però n’hi ha més. En l’àmbit legislatiu, la Mercè i el grup parlamentari de Junts van treballar i aconseguir aprovar la Resolució 707/XIV de modificació de la Llei 5/2020. Amb aquesta modificació es fixa un 20% addicional a l’impost d’activitats de transport d’energia elèctrica per atendre els compromisos contemplats al Pla d’Energia de Catalunya 2006-2015 (entre els quals, el desplaçament de línies elèctriques d’alta tensió com la de Begues).

Segon exemple: Arran d’una Proposta de Resolució del PSC per augmentar horaris del CAP Pou Torre, la Mercè introdueix esmenes per millorar la proposta inicial i introduir les demandes que ja venia fent l’Ajuntament: cobrir la vacant del quart metge, disposar d’una altra infermera, destinar un vehicle per a atenció domiciliària... Treballem plegats per millorar Begues, s’accepten les esmenes i la resolució prospera.

I tants d’altres en àmbits com la seguretat ciutadana, la prevenció d’incendis o l’atenció a les persones. Sí, des del Parlament treballem per Catalunya, i també per Begues. I ho seguirem fent en aquest nou any que estem a punt d’estrenar. Molt bones festes a tothom!

Darrera actualització: 13.12.2023 | 14:03