Feliç 2023! Seguirem fent la feina que li toca a l'oposició: controlar el govern

Dilluns, 16 de gener de 2023 a les 08:35

Begues En Comú - En Comú Guanyem (BEC)

Comencem el 2023 amb moltes lluites obertes i us les volem explicar. Aquest desembre hem viscut dos moments molt impactants en l'àmbit ambiental. Ens vam trobar, sense previ avís, amb la tala de vuit plàtans, dels més antics, a l'av. Torres Vilaró. I ara han talat 38 arbres més, de manera indiscriminada, al c. Jaume Petit. De tots aquests arbres, només un estava malalt.

El Govern no hauria de prendre aquestes decisions sense tenir cap pla d'arbrat aprovat. Talar arbres és condemnar-nos a un increment de temperatura al carrer per falta d'ombra, que patirem a l'estiu. Això, sumat a què no estan fent la reposició de molts arbres, va directament en contra del que necessitem. Hem de treballar per pal·liar el canvi climàtic, no afavorint la seva devastadora evolució. De poc ha servit que a Begues declaréssim l'emergència climàtica. Els arbres són vida i els hem de protegir.

Ara parlen de construir habitatges públics, quan mai els hi ha interessat. Comencen la seva particular campanya preelectoral. Tampoc han treballat per aconseguir un espai autogestionat pels joves, ni un casal de veritat per la gent gran.

Per una altra banda, també hem fet dues al·legacions més:

  1. Al conveni amb Red Elèctrica Española, que per manca de garanties compromet econòmicament a l'Ajuntament de Begues.
  2. A l'aprovació de la modificació núm. 28 pels usos del sòl no urbanitzable, on es volen treure totes les mesures de protecció que fins ara hem tingut. Amb aquesta modificació es podran enriquir uns quants a costa del nostre futur.

Mentre estiguem a l'oposició continuarem fent la nostra feina amb tota la contundència que ens dona una argumentació fonamentada, per molts entrebancs que ens posin i pressions que rebem. Trobareu les nostres al·legacions completes al nostre web: www.beguesencomupodem.cat. Seguim!

Darrera actualització: 20.01.2023 | 14:46