Fem de la Diada un èxit massiu i cívic

Divendres, 6 de setembre de 2019 a les 09:00

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal de Begues (ERC)

La portaveu d’Esquerra Republicana, Marta Vilalta, ha animat la ciutadania a participar en la Diada d’enguany per «evidenciar la força i el múscul del moviment independentista » i fer que sigui, novament, «un èxit massiu i cívic». També ha assenyalat que l’Onze de Setembre serà «una oportunitat per a superar la dinàmica autodestructiva » que s’ha vist últimament dins de l’independentisme: «No compartim la dinàmica d’atacar-nos; volem trobar consensos i reconstruir la unitat estratègica».

També ha explicat que els republicans proposen «agafar amb una mà la bandera del diàleg, la negociació i la política i amb l’altra mà la bandera de la confrontació democràtica, la reivindicació i la protesta», dues estratègies «compatibles i necessàries per a avançar». Vilalta ha afegit que «no es pot ridiculitzar l’aposta per acumular forces»”, defensada per Esquerra, perquè «això ens debilita». A més, «no hi ha dilema entre ser més forts i més determinats, perquè si som més forts serem més determinats», ha puntualitzat.

Per als republicans, la resposta a les sentències contra els presos polítics també ha de ser «un punt d’inflexió» que permeti seguir treballant per ampliar majories democràtiques i suports socials, enfortir les institucions, fer «accions de denúncia i desgast de l’Estat», internacionalitzar el conflicte i dialogar.

I recordeu que també podeu ajudar a través de la Caixa de Solidaritat. Aquesta permet fer front a les despeses jurídiques i/o responsabilitats econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència, per participar en accions cíviques, pacífiques, no-violentes i democràtiques.

Podeu fer l’aportació econòmica al compte ES31 3025 0001 1814 3361 5996 o al web caixadesolidaritat.cat.

Darrera actualització: 18.09.2019 | 21:41