Fidels als nostres compromisos

Dissabte, 8 de maig de 2021 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

L’últim any ha estat el més difícil: COVID-19, esllavissades, temporal Glòria i el Pla Econòmic i Financer obligat per l’Estat han semblat monopolitzar el dia a dia del poble.

Hem atès les adversitats sense deixar de treballar en els compromisos que vam adquirir a l’inici del mandat en el Programa d’Actuació Municipal, els compromisos pels quals la ciutadania ens va confiar majoritàriament el seu vot farà dos anys.

La primera meitat d’un mandat sempre es destina a projectar els compromisos, buscar finançament, planificar-los i destinar-hi recursos, i aquesta és feina que també hem estat fent durant aquest període tan complex.

En els propers mesos, molts d’aquests projectes començaran a materialitzar-se, un cop feta la feina que no es veu però que és imprescindible per a fer-los realitat.

Començarem les obres d’adequació de la pista de Torrelles, i l’avinguda Torres Vilaró esdevindrà un eix per a les persones. Posarem en marxa el Centre de Serveis a la Gent Gran i iniciarem la recerca de finançament per a retirar l’alta tensió del nucli urbà.

Començaran a fer-se realitat actuacions compromeses per als més joves. També, les primeres passes del futur Casal de Joves, inversions destacables a la via pública i projectes de millora a l’escola Sant Cristòfor i a la llar d’infants.

La zona esportiva serà epicentre de noves intervencions per a seguir avançant cap a una xarxa d’equipaments més moderns: nova gespa al camp, torres d’il·luminació de LED, gimnàs als antics vestuaris..., i iniciarem l’estudi de millora del pavelló; tot això, a més de l’impuls als plans previstos amb 35 nous habitatges públics, el foment de la sostenibilitat i el medi ambient i nous serveis adreçats a les famílies beguetanes i de suport a les entitats.

El nostre compromís amb el desenvolupament de Begues no s’ha aturat i segueix tan viu com mai!

Darrera actualització: 03.05.2021 | 13:06