Gestionar el present per encarar el futur

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Quan vam començar l'actual mandat municipal ens vam marcar un full de ruta clar. Volíem afrontar la tasca de govern encomanada pel vot majoritari de la ciutadania a les urnes d'acord amb dues premisses:

Complir els compromisos adquirits

El nostre contracte amb la ciutadania es tradueix en el Programa d’Actuació Municipal. I d’aquí que no haguem deixat mai de treballar amb l’objectiu del seu màxim assoliment. Tot i els entrebancs sorgits i malgrat els endarreriments d’alguns projectes, especialment aquells que depenen de la col·laboració d’altres administracions. No ha estat fàcil compaginar aquesta feina amb la gestió de la crisi, però de tenacitat no ens n’ha faltat mai. Encara recordem la insistència d’alguns grups municipals que “no calia tanta insistència en el PAM”. I doncs? Calia deixar-se vèncer? Es mereixia Begues un mandat en blanc, com alguns pretenien? Segurament aquells que, d’aquí a uns mesos, haguessin fet campanya a base de dir que aquest govern “no compleix les promeses”.

Identificar necessitats presents i oportunitats de futur

I per això cal escoltar i donar respostes, atendre trucades, correus, reunir-se i estudiar propostes. Perquè som al carrer sempre que cal, com també en despatxos treballant, fins l’hora que sigui. I trucant portes fora de Begues i cercant finançament, atents a qualsevol ocasió que se’ns presenti per convertir-la en una oportunitat per a Begues.

De cada idea, de cada reclama en pot sorgir una possibilitat de millora. I és que, a vegades, les solucions a necessitats del dia a dia són aquelles més transcendents. En tenim una bona mostra amb la recent inauguració del Fixu: mentre treballem pels grans projectes, ens ocupem del dia a dia, cercant solucions de present que ens ajudin a encarar un futur millor.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 13:09