Gràcies, Begues. Gràcies, Catalunya

Divendres, 5 de març de 2021 a les 08:30

Junts per Catalunya (JxCAT)

Els catalanes i les catalanes ho han tornat a deixar clar a les urnes: l’independentisme s’ha imposat a les eleccions del 14F guanyant tant en percentatge com en nombre de vots. Volem donar les gràcies als 732 beguetans i beguetanes que heu dipositat la vostra confiança en JxCat en aquestes eleccions.

En aquesta nova legislatura, el Parlament de Catalunya comptarà amb 74 diputats/des independentistes; entre ells/es, la nostra alcaldessa, la Mercè Esteve. Per primera vegada, una beguetana tindrà l’honor i la responsabilitat de treballar pel país i la seva gent des de la cambra legislativa catalana, amb dos objectius clars: Begues i Catalunya.

És per això que la Mercè reforçarà el seu compromís i responsabilitat amb Begues defensant les tasques que li siguin confiades al Parlament. El compromís del Govern municipal amb totes les veïnes i els veïns continua sent el mateix que el primer dia, amb la mateixa il·lusió per seguir fent realitat un model de poble singular, amb serveis a l’altura de les necessitats de la ciutadania i garantint un futur just i sostenible.

Tot plegat, malgrat el foc que alguns/es s’entesten a atiar cada dia sense miraments; polítics/ques locals, militants de partits de l’oposició, exregidors i exregidores, unides en estranyes aliances amb un únic objectiu: intentar imposar allò que les urnes no els van confiar.

Benvinguda l’opinió lliure i la crítica a tot allò que algú consideri que no és del seu gust, però no és de rebut que, per aconseguir objectius polítics, alguns/es s’atreveixin fins i tot a manipular veïnes i veïns de bona fe. Aquesta malaltissa obsessió de voler derrocar l’adversari/ària a costa de tot, en aquest poble, s’està volent convertir en una realitat, i és una llàstima.

Sigui com sigui, treballant per a tothom, aquí ens teniu. Hi som i hi serem. Gràcies, Begues!

Darrera actualització: 05.03.2021 | 15:38