I si demà et fan fora de casa teva?

Divendres, 10 de juny de 2022 a les 08:40

CUP Begues (CUP)

Fer-te fora de casa teva? Això és impossible perquè només fan fora qui no paga el lloguer o la hipoteca, només gent pobra i tu no ho ets. Potser algú que ha perdut la feina per un acomiadament. A tu no et pot passar com a la veïna que va haver de tancar la botiga per culpa de la gran superfície comercial. Tothom ha de ser capaç d'augmentar els ingressos al mateix ritme que la pujada de preus o del lloguer. Perquè casa teva no són les quatre parets que vas omplint dels teus discos, els teus llibres, els teus mobles amb la fotografia dels pares o de les filles. Com els hi explicaràs? On portaràs totes les teves coses en tan poc temps?

El teu advocat ja et diu: tot és legal i el propietari té dret a fer-te fora, encara que sigui un banc amb centenars de pisos com el teu, però els bancs estan per guanyar-hi diners.

Continues pagant el lloguer i no pot haver-hi cap problema. Ets una bona persona molt treballadora, a tu no et poden fer fora de casa encara que vinguin els mossos, perquè t'han d'avisar amb temps, no com a aquelles famílies que les volien fer fora sense avís previ. Això a tu no et passarà.

En tot cas, els serveis socials ja faran el possible per ajudar estirant al màxim les poques ajudes de què disposen, com si es tractés d'un xiclet.

Això mai havia passat; a Barcelona quasi cada dia, però al nostre poble mai. Fins que passa, i estàs fora.

Des de l'Ajuntament no podien preveure que en el nostre poble passés res semblant, els va agafar per sorpresa. Al final, tenien raó els joves de l'@AteneuBegues i les persones del Sindicat de Llogateres, que van ser els únics que es van posar davant de casa per evitar el desnonament.

Potser si haguessis anat alguna vegada a ajudar les teves veïnes quan eren expulsades de casa seva, ara no tindries aquesta por.

A tu, no et pot passar?

Darrera actualització: 09.06.2022 | 11:44