Impressions 2020 i desitjos 2021

Divendres, 18 de desembre de 2020 a les 08:05

Begues En Comú - En Comú Guanyem (BEC)

En primer lloc, volem donar tot l’escalf a les persones que han patit aquesta horrorosa pandèmia, tant a nivell de salut, emocional com econòmic.

El 2020 ha estat un any molt complex, un any ple de dificultats, d’incerteses i de pors. Necessitàvem una bona gestió i resolució, però, en canvi, ens hem trobat amb aquestes accions del Govern municipal:

a) Línies d’alta tensió: És imprescindible tenir cura de l’entorn natural, però el Govern  local posa per davant l’interès econòmic.

b) Centre de dia: No volem ni gestió a dit ni places privades, però segueixen defensant un model elitista.

c) Casal de joves: Per a quan?

d) Habitatge protegit: Cap en aquesta legislatura i zero a les dues anteriors en què han governat.

e) Modificacions del Pla general d’ordenació urbana (PGOU) que faciliten possibles accions especulatives que comprometen el futur del nostre entorn.

f) Nou membre a l’equip de govern: Els acords antitransfuguisme signats per totes les forces polítiques del país, ara on queden?

g) Activitats culturals i esportives: No han tingut suficient suport per part de l’equip de govern. Demanem protocols d’obertura flexibles per a cada moment, adaptabilitat, no immobilització perpètua.

h) Apujada dels impostos i taxes per al 2021: IBI, escombraries i clavegueram s’apugen respecte del 2020 un 6,25 %, un 7,5 % i un 9,5 %, respectivament. Incomprensible!

Començarem nou any i aquests són els nostres desitjos vers la política a Begues:

Que l’Ajuntament centri les seves polítiques i tots els seus recursos en el bé comú i en les necessitats actuals de la ciutadania, no en càrrecs de confiança i més sous de l’equip de govern.

Vivim una situació canviant que requereix una gestió activa i flexible per a poder trobar les millors solucions.

Molta força per a seguir lluitant al 2021!

Darrera actualització: 05.03.2021 | 15:44