Iniciant una nova etapa

Divendres, 15 de setembre de 2023 a les 08:50

Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal de Begues (ERC)

Des d'Esquerra Republicana volem donar les gràcies a tota la ciutadania de Begues que ens va fer confiança amb el seu vot el passat mes de maig. Érem conscients que, després de totes les circumstàncies que vam patir l'anterior legislatura (des d'un cas de transfuguisme fins a la renúncia en el darrer moment del candidat escollit per la secció local, entre d'altres) calia arremangar-nos i posar tota la nostra dedicació i energia a tirar endavant un gran projecte republicà i d'esquerres pel nostre municipi.

Després dels resultats obtinguts, constatant que la ciutadania no havia donat cap majoria per governar, varen començar els contactes entre les formacions. Se'ns va oferir entrar a governar amb el partit més votat. També se'ns va oferir formar part d'una coalició de partits d'esquerres. En ambdós casos vam refusar, després de sotmetre-ho a votació a la nostra assemblea, tot i oferir la possibilitat d'un govern en minoria amb el nostre suport extern. Tots sabem el resultat final. Govern de Junts i PSC.

El nou equip de govern de seguida va donar mostres del seu tarannà i en el Ple del cartipàs ja va desmuntar la representativitat dels grups de l'oposició. Va passar dels plens mensuals a bimestrals i a treure totes les competències possibles del ple per delegar-les a la Junta de govern. Aquesta és la seva manera d'entendre la democràcia en la governança d'aquest ajuntament de tots. Vam votar contra totes i cadascuna de les iniciatives proposades que minvaven el poder del ple i també contra la desmesurada despesa que suposa l'augment en els sous i les indemnitzacions. Estarem sempre al costat de les nostres veïnes i veïns per construir un Begues més just i lliure, d'esquerres i feminista. Si ens vols ajudar, t'escoltarem.

Darrera actualització: 13.09.2023 | 13:58