La força d’un projecte

Dimecres, 18 de desembre de 2019 a les 10:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Arribem al final d’un any intens. La ciutadania ha estat cridada a les urnes en comicis municipals, estatals i europeus. I, com a grup municipal, no podem fer altra cosa que agrair la resposta de les beguetanes i els beguetans a aquestes crides, demostrant el caràcter participatiu i democràtic del nostre poble. Els índexs de participació en totes les convocatòries evidencien les ganes de Begues de fer sentir la seva veu.

Des de Junts per Catalunya a Begues no podem estar més agraïts per la confiança que heu dipositat en nosaltres, amb especial esment als resultats obtinguts en les eleccions municipals: vam ser-hi la força més votada i vau dipositar en nosaltres la responsabilitat de formar govern, un govern sense majoria absoluta però dipositari de la confiança majoritària.

Junts per Catalunya a Begues és un grup fort i equilibrat amb tres regidores i tres regidors. Mai Begues havia disposat d’un únic grup municipal tan nombrós, enfront d’una oposició tan fragmentada, i amb representants de diverses sensibilitats. Amb ells treballem ple a ple, amb més punts en comú amb alguns que amb d’altres, com és lògic, però sense menystenir ningú, perquè tots representem les nostres veïnes i veïns. I per aquest motiu, demanem a la resta de grups que també respectin el que representa ser el grup municipal majoritari i l’aval que la ciutadania va donar al nostre projecte polític i social per a Begues.

JuntsxCatBegues som plurals, som diversos i estem units. Aquesta és la riquesa d’un equip de persones que treballa amb amor al poble, amb el compromís a unes idees i amb responsabilitat per la tasca encomanada.

Malgrat els temps difícils que ens ha tocat viure, res ens espanta, perquè estem decidits a seguir treballant per fer un Begues i un país millors!

Bones Festes i els nostres millors desitjos per al 2020!

Darrera actualització: 18.12.2019 | 13:37