La importància de crear accions que generin benefici col·lectiu

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 09:00

Junts per Catalunya (JxCAT)

Begues ha acollit la Black Mamba, una prova esportiva i lúdica que ha dut fins al nostre poble més de 800 esportistes d'arreu del món. Estem molt satisfets d'haver fet realitat aquesta nova proposta a Begues, ja que aplega molts aspectes importants per al poble:

- Foment de l'esport, promovent una activitat física saludable i un component de socialització que contribueix a la millora de la nostra salut social.
- Promoció econòmica i comercial, amb un impacte molt directe en el sector de la restauració el dia de la prova, així com en altres àmbits econòmics com la compra de subministraments, l'adquisició de materials per al muntatge, etc.
- Projecció turística, donant a conèixer el poble i situant-lo com a destinació d'esport, natura i patrimoni.

Qualsevol activitat que es duu a terme, poc o molt, té una incidència directa en l'entorn immediat on es desenvolupa. L'objectiu sempre ha de ser que pesin més els factors positius que els negatius; que el benefici col·lectiu i de futur superi amb escreix les lògiques incomoditats temporals que implica fer qualsevol cosa. Així ha estat, i per això volem agrair a tothom que ha fet possible aquest èxit: a l'organització, voluntariat, participants i al conjunt de veïns i veïnes del poble, especialment de les zones per les quals transcorria la prova.

La Black Mamba, el Begues Jazz Camp, la Festa Major, la Festa del Most, la Fira de la cervesa artesana..., i altres activitats són un clar exemple de com una iniciativa esportiva, cultural o tradicional esdevé un element de dinamització comercial, de projecció turística i de posicionament de Begues. Continuarem treballant perquè així sigui i que Begues encara sigui un lloc que gaudeixen els que hi viuen i que admiren els que hi venen.

Bona Festa Major!

Darrera actualització: 20.09.2022 | 12:36